Inez Fraikin

Projectmedewerker

Wie ben je?

Ik ben Inez en sinds 14 november 2022 ben ik aan de slag als projectmedewerker bij JINC.

In januari 2020 heb ik mijn bachelorsdiploma sociaal agogische wetenschappen gehaald in de afstudeerrichting ‘kunst- en cultuurbemiddeling’. Tijdens deze opleiding en stages kwam ik meermaals in contact met de doelgroep kinderen en jongeren. Drempels verlagen, bruggen bouwen en connectie maken met jongeren bleek iets wat ik zeer graag doe. Na mijn opleiding ben ik dan ook aan de slag gegaan als educatief medewerker in de socio-culturele sector, waar ik activiteiten organiseerde voor gezinnen in hun vrije tijd.

Als sociaal werker geloof ik zeer sterk in het belang van rolmodellen bij het opbouwen van een cultureel- en sociaal kapitaal. Wanneer je van thuis uit minder kansen meekrijgt, kan dit ervoor zorgen dat het moeilijker is om je potentieel te vervullen. Ook al heb je wel de cognitie en ambitie.

Met de projecten van JINC creëren we een ruimte waar jongeren hun talenten en interesses kunnen ontdekken en verder uitbouwen. We geven jongeren een eerste opstapje om een blik te werpen op hun mogelijke toekomst.

Daarom ben ik super fier om hier te mogen werken.

Welke wensen heb jij voor de toekomst?

Ik hoop met JINC jongeren te inspireren om hun eigen weg in te slaan in het leven en deze vooral te blijven volgen. Door het ondersteunen van onze projecten hoop ik bij te dragen aan een samenleving waarin mensen hun job graag doen en daardoor gelukkiger in het leven staan.