JINC opereert als brug. Met andere woorden: we zorgen ervoor dat mensen met veel professionele kennis en ervaring worden gekoppeld aan jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Projecten

We doen dat op verschillende manieren. Professionals kunnen leerlingen bijvoorbeeld wegwijs maken op de arbeidsmarkt tijdens een Bliksemstage of hen gedurende een Sollicitatietraining leren hoe ze hun kans vergroten op een goede stageplek of studentenjob. Een overzicht van alle projecten vind je hier. JINC zorgt er uiteraard voor dat elke nieuwe trainer, coach of begeleider goed op zijn taak wordt voorbereid.

Iedereen groeit met JINC!

De ervaring leert ons dat niet alleen leerlingen iets hebben aan de programma’s van JINC. Professionals die aan een project meewerkten, geven vaak als feedback dat ze de ervaring erg leuk vonden én dat ze iets hebben geleerd. Over de samenleving, over jongeren, maar ook over zichzelf. Want wie als trainer of coach aan de slag gaat, stuit vaak op allerlei verborgen kwaliteiten. Win-win, noemen we dat.