Jasmin Delarbre

Projectmedewerker

Wie ben je?

Ik ben Jasmin en sinds januari werk ik als projectmedewerker bij JINC voor de stad Turnhout.

In het middelbaar vond ik het erg moeilijk om te kiezen welke richting ik wilde studeren en vond ik daar niet de hulp in die ik nodig had. Ik heb toen maar economie-wiskunde gestudeerd omdat de leerkracht boekhouden zei dat ik daar goed in was. Echt aansluiten bij mijn interesses of nadenken over wat ik daarna wilde doen was dit niet.

Na het secundair onderwijs werd deze zoektocht er niet gemakkelijker op. Ik het het geluk dat mijn vader met mij naar enkele opendeurdagen van hogescholen ging. Tijdens één van deze opendeurdagen kwam ik toevallig bij Voeding- en dieetleer omdat daar lekkere hapjes stonden en ik graag eet. Lastminute heb ik mij dan ook ingeschreven omdat mij dat wel leuk leek.

Vermits ik zelf een hele zoektocht heb afgeleged wat ik graag wilde studeren en later wilde worden, vind ik het erg fijn dat JINC bestaat om de jongeren samen met de scholen en bedrijven daarbij te helpen.

Ik ben dan ook blij dat ik als projectmedewerker bij JINC een verschil kan maken voor de jongeren met minder kansen in Turnhout. 

Welke wensen heb jij voor de toekomst?

Ik hoop dat de jongeren in de toekomst door de projecten van JINC sterker staan in het leven en een job uitoefenen die aansluit bij hun talenten en vaardigheden en hun gelukkig maakt.