Lotte Van de Vloed

Projectmedewerker

Wie ben je?

Mijn naam is Lotte en ik ben bij JINC gestart als projectmedewerker voor Mechelen in Februari 2024. 

Als jong meisje werd mijn pad grotendeels uitgestippeld door mijn ouders. Na het overlijden van mijn vader ben ik dan ook erg zoekende geraakt. Aan het einde van mijn schoolcarrière had ik enkel een diploma kunst secundair op zak waarmee niet erg veel deuren open gingen. Ik ben dan als verkoopster gestart en uiteindelijk in hetzelfde bedrijf doorgegroeid tot merchandise planner.

Hoewel ik wel hield van plannen en analyseren voelde ik de nood om iets te doen dat waardevoller was. Iets dat mij meer voldoening gaf als mens. Zo kwam JINC op mijn pad.

Doorheen mijn leven en carrière had ik steeds het geluk dat er mensen waren die in mij geloofden, talenten zagen die ikzelf niet zag en mij motiveerden om verder te gaan.

Een groot deel van onze jongeren krijgen deze kansen en ondersteuning niet. JINC laat hen proeven van wat er allemaal mogelijk is, en geeft hen handvaten om daar te geraken.

 

Welke wensen heb jij voor de toekomst?

In de toekomst hoop ik samen met JINC te groeien, steeds meer impact te kunnen maken en zo tot een maatschappij te komen waar iedereen dezelfde kansen krijgt.