Nathan Wright

Projectmedewerker

Wie ben je?

Ik ben Nathan en sinds februari 2023 ben ik aan de slag als projectmedewerker bij JINC.  

Na 10 jaar in de retail te hebben gestaan, vond ik dat het tijd was om een carrière switch te maken. JINC was geen onbekend bedrijf voor mij, ik werkte al met hun samen om Bliksemstages te realiseren in de winkel. Mijn passie voor coachen, trainen, en mensen samenbrengen werd te groot voor de kleine winkel waarin ik werkte, vandaar mijn carrière-verandering.  

Als Amerikaanse – Nederlander bied ik een internationaal perspectief aan. Mijn enthousiasme straalt van alle kanten uit en dat koppel ik aan mijn wens om de wereld te verbeteren. Mijn bachelor in communicatie helpt om te zorgen dat samenwerkingen binnen en buiten het bedrijf vlot verlopen en leiden tot opbouwende relaties. Authenticiteit, diversiteit, inclusie en rechtvaardigheid zijn waarden waarvoor ik elke dag vecht en die ik dicht bij het hart hou.   

Mijn bachelor in Aziatische Studies, samen met mijn identiteit, geeft me inzicht in hoe andere culturen de wereld bekijken, wat ook heel relevant is voor deze job. We werken samen met mensen van verschillende achtergronden, wat een meerwaarde toevoegt, maar ook om begrip, geduld en heldere communicatie om elkaar beter te begrijpen vraagt.  

Welke wensen heb jij voor de toekomst?

Mijn wens voor de toekomst is, samen met JINC groeien en mezelf verder ontwikkelen als brug-persoon tussen verschillende partijen. Ik wil in een wereld wonen waar je achtergrond en identiteit je toekomst niet bepaalt, waar mensen gelijke kansen krijgen en waar de jeugd zelfverzekerd is. Dat kan allemaal met JINC. Mijn tocht hier is nog maar net begonnen, maar ik ben heel erg benieuwd waar het naartoe leidt. Met mijn inzet en passie hoop ik beetje bij beetje de wereld te veranderen.